Sista dagen i Paris: it will be missed

Sista dagen i Paris kunde inte förloras, vi vaknade tidigt fast vi inte sovit mycket. Spela roll med ångra extra timmars sömn, when in Paris!

Direkt till Eiffeltornet! Vi måste ju åka upp till toppen och blicka över Paris. Snabbt på tunnelbanan. Syskonen R ser riktigt pigga ut! Det var soligt också, vilken tur!

Det började med att vi ställde oss i kö till ena foten av Eiffeltornet, enda som var öppen. Kolla på kön… Vi gav dem en chans, preparera med ”lite” snacks en gigantisk Barb Á papa (direkt översatt: pappas skägg)

C vandrade iväg för att pudra näsan och när han återvände hade han fyra biljetter. Men inte till hissen utan till trapporna upp till första etappen sedan hiss upp till toppen! Det var en överraskning. Varför inte, låt oss gå! 20140402-192847.jpg

Skönt med nästintill vindstilla och soligt! Ni vet hur mycket jag älskar moln!!! Dessa fluffbollar, favoriterna är de stora cumulus nimbus som man oftast ser på sommaren.vackra moln i paris, clouds Paris.jpg
Älskar den här mannen. Han vet kanske inte hur mycket han betyder för mig men jag påminner honom varje dag.
20140402-192946.jpg

I scream you scream everybody scream after I scream! . I Latinkvarteren hittade vi en glassaffär med en lockande bild av glasstrut. Eeh.. En sån ville vi ha!
Vi valde den minsta och frågade sedan hur många kulor/smaker man får. När hon sa hur många du vill då fick min hjärna nästan kortslutning. Jag ville säga 10!! men kände att jag inte ville tappa den efter 7 sekunder så det blev fyra olika smaker. Rekommenderas varmt! Jättegod italiensk gelato och sorbetglass!
20140402-193013.jpg

Vi sa hej då till Paris genom att springa runt sista timmen på shoppinggatan, gick in i Forever21, Zara, T & S passade på att shoppa lite souvenirer.

Vilken weekend. Många skratt, kanske bara tre dagar men det är minnen för livet och jag tror jag pratar för alla som var med att det förde oss närmare varandra. Tack för en härlig helg ❤ Låt oss göra om det!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s