Triumfbågen och shopping innan Romeo Santos

Subway surfers in parisVi hittade härligaste stället där det bara var en lång rullramp/ platt rulltrappa som tog oss mellan olika stationer. Vi var påväg till Rue de Rivoli, en lång shoppinggata! Tyvärr var det söndag så jag varnar att de flesta butiker är stängda under söndagarna. Subway Surfers in Paris 2

Innan vi svängde av vid Louvren för att komma till en nya huvudgata mot Triumfbågen stannade vi på McCafé för en liten fika! Det var alldeles för tidigt för lunch men vi var ändå småsugna på något. Vi hade lovat oss själva att vi skulle njuta av olika maträtter och annat smått&gott medan vi var i Paris. Lyxchoklad med cheesecake och chokladfylld smörbulle. McCafe with love Vi svängde av vid louvren för att fortsätta genom parken och sedan komma in på Avenue des Champs-Élysées. Jätte soligt med bara lite vind. Vi njöt verkligen av vädret!

outside the louvre Innan vi kom in på Avenue des Champs-Élysées såg vi några riktigt snygga bilar, det var bilar man kunde hyra för 89€ per åktur. Ferrari och Lamborghini var några vi såg.  paris, testdrive, testkör ferrari Vi sicksack över vägen för att komma till led olika affärerna som låg längs vägen. Det fanns så mycket att se! Dessa affärer var öppna för att det var en riktigt turistgata. paris i våren Inte lite folk som var ute idag, alla verkar ha hittat hit idag. IMG_5598 Kanske inte den mest perfekta bilden på Triumfbågen då de höll på att renovera men det var en riktigt fin vy. triumfbågen renoveringtriumfbågenSjälvklart tog vi flertal kort, selfies, wefies och bad några hjälpa oss ta kort. Älskar mina små öronprotectors, de värmde skönt där det blåste och regnade ute.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s