Paris: Romeo Santos

Väntar mannom på något gott väntar man aldrig för länge. Äntligen! Nu är det dags, efter timmar av underbara Paris ska vi äntligen klä oss fint och ta oss till konserten!
20140402-141017.jpg
Vilka snyggingar 20140402-141026.jpg
Romeo Santos var så otroligt duktig. Det finna vissa artister som låter helt annorlunda i verkligheten och sedan finns det dem som One Republic och Romeo Santos som har lika otrolig röst i verklighet som vid inspelat! 20140402-141038.jpg

Så fort han kom upp var det tusen mobiler och någon ipad uppe i luften! 20140402-141135.jpg

Vilken kväll! Nästan 3 timmar fylld med skratt, skrik och sång. Han var en sån showman, kunde verkligen dra in publiken. Efter konserten var T fortfarande i en liten chock att hon äntligen fått lyssna på honom live.

Paris after closing hours
Efter konserten var vi upprymda och samtidigt förföljda av värkande fötter men vi var i Paris så bara till hotellet och byta skor sedan ut på stan! En söndag i Paris, kanske inte den mest livligaste. Vi åkte till Latinkvarteren för att se vad det fanns att äta, det blev crêpe till tjejerna och donner till grabbarna.

När vi skulle till tunnelbanan hade de stängt för natten och det får blir buss istället. Vi sprang mellan två busstationer innan vi tillslut förstod att vi skulle tillbaka till den första, sedan ser vi på monitorn att bussen inte kommer förrän om 40 min…
Vinkade in en taxi på en gång! Snabbt hem för typ 22kr/skalle! Inga problem! Nu ska vi vila fötterna!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s