Squat on the toilet

Nu är det dags för lite kiss och bajs. I Min familj är jag uppväxt med en mor som är i grund och boten sjuksköterska och har inga problem att prata om kroppens alla funktioner, sjukdomar, problem och produktioner. Jag har inga problem att prata med vänner och bekanta om alla slags besvär, även med halvt okända människor kan vi börja prata om deras mage eller dåliga knä.

Därför när jag såg den här videon tyckte jag att jag skulle dela med mig av den.

Squating på svenska sitta på huk är något djur och människor har gjort i tusentals år, ändå tills den västerländska moderniseringen kom och presenterade den moderna toalettstolen.

My chinese ways har presenterat mig för andra kulturer och i Kina är det helt vanligt att gå på toa i ett ”hål” i golvet. Då menar jagett fint moderniserat porslinshåll med fin plats för fötterna. Hur som helst, det är vanligt och kan hända att det är så för att det är mer hygieniskt. Hur ska C klara sig när vi åker till Kina? ^^

 

Denna video är för dem som har problem med tarmkanalen och sina toabesök. Jag vill visa er den här videon för jag är medveten om hur många som har problem, fast man inte pratar om det. Ta bort tabuet om att prata om vad som kommer ur oss! Toabesök är normalt!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s