Nytt från IKEA

Idag hyrde vi äntligen en lastbil för att flytta min gamla säng hem till brorsan. Den har bara stått hos mina föräldrar sedan jag flyttade ihop med C.

När vi var färdiga fick jag en liten ide, varför inte åka till Ikea när vi ändå har lastbilen hela dagen? 10 inkluderade mil, vi testar att åka till Ikea i Västerås!

Vi bestämde att vi skulle vara effektiva på IKEA, lycka till med att vara snabb inne på Ikea. Nästan omöjligt. Så efter ca 5 timmar på Ikea kommer vi hem med två nya fåtöljer, två egendesignade sängbord, två hyllor till vardagsrummet och massor av inspiration 🙂

Tyvärr var spegeln som vi hade ögonen på sedan förra gången vi var där slut.

Vi passade även på att använda våra fria kilometrar till XXL, en stor sports&outdoor-butik.
Hittade äntligen ett par shorts där tightare sitter fast under. Blev väldigt färgglada, passar ju bra nu när det bara blir mörkare ute nu. Köpte även ett par grappling handskar till träningen på MMA Fitness. Bättre att ha ett par egna när man tränar, de som finns där känns inte så fräscha när det är 20 st på ett pass så delar man oftast på 8 par handskar, vilket gör dem ganska fulla av svett.

Nu har man eliminerat dålig lukt och svamp…
20131117-193000.jpg

Får se om det blir något gjort ikväll, C ska på en föreställning g med sina föräldrar med bolivianska föreningen här i eskilstuna och då passar jag på att göra pappa sällskap och kolla på lite tv.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s