Lördagens myspys

Fredagens pass känns idag, kroppen är lite stel och några muskelgrupper lite tröttare än andra, men av härligt det känns! Gav 110% igår och ändå ingen träningsvärk. Kanske inte riktigt mördarpass men tufft!

Tränade också med C och T, de borde också känna det i kroppen, idag var C, T och S borta i Västerås med S’s bror för att kämpa sin väg genom Arosfortet.

Jag själv var på en kurs i Eskilstuna, mamma ville att jag skulle ta hennes plats och lära henne när hon kommer tillbaka. Kursen handlade om Änglahealing och det var annorlunda men intressant. Träffade många trevliga människor men blev lite trött i kroppen av att stå upp större delen av tiden, mycket beroende på gårdagens pass!

Stort för denna lördagen är att när Sambon kom hem så spenderade vi hela lördagskvällen tillsammans, det är nog första gången på länge. Vi käkade lite onyttigt och sedan blev det Thor 2: The dark world. Mycket sevärd, älskar hur det börjar dra ihop sig till Avengers 2, alla marvelfilmer som kommer nu har lite med vad nästa avengersfilm kommer att handla om.

När bion var slut promenerade vi hem och pratade i regnet, väl hemma tig vi det bara lugnt! Va skönt att bara kunna komma hem och slappa lite. Nu är det sista dagarna kvar innan nästa kurs startar på måndag.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s