Cristians födelsedag!

Grattis min älskade! Idag ska du firas!

I tron om att vi skulle på middag på tu man hand gick vi ner till stan, svängde förbi mina föräldrar för att ”hämta något”. När vi gick uppför trapporna öppnar din familj dörrarna för att överraska dig! Tur att du har ett starkt hjärta för annars skulle det bli akuten istället.

Vilken min när du blev överraskad! Du som trodde att dina föräldrar inte hade planerat något för dig!

Väl inne i lägenheten fick du öppna presenter och sedan gick vi vidare för att äta middag! Vi var redan uppklädda för utgång senare så vi kunde ta det lugnt på middagen.
20130818-175714.jpg Det blev en riktigt mysigt middag på Grappa där det blev tjejerna på ena sedan och grabbarna på andra. Jag hade turen att sitta mittemot födelsedagsbarnet!

Blev en middag där jag valde halstrad torskrygg. Jätte gott med en trerätters som avslutades med en Tartuffo med smak av café.

På kvällen efter middagen gick vi runt för att se vart vi skulle ha vår utgång! Ingen aning vart vi skulle men tillslut blev det HåPe!

Vi hade ett uppdrag under kvällen: Cristian ska få slappna av idag. han ska inte hela tiden vara den som hela tiden tar hand om andra. det är hans tur att få bli omhändertagen. Och det uppdraget började med att ge honom en Flatline. Sedan kom det shotkanna efter shotkanna.

Vilken nedrans bra kväll med vårt lilla häng på 4, träffade några vänner under kvällen som kom dit med sina egna gäng. Festade med Crisians vän L och hennes kompis som är polis i Sthlm! Vi festade järnet med en polis.

Under kvällen hittade vi en hatt som följde med oss resten av kvällen, när hi gick hem hittade vi en klocka från diesel som någon hade slängt på marken för att en gänga hade lossnat. Tji på dem.

Hatten är symbol för vår härliga kväll!
20130818-175733.jpg
20130819-113415.jpg

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s