I full gång med Kinaresa 2013

Nu är vi på Hälsokuren i full gång med Hälsoresan till Kina. Vi reser i november med en liten skara av vänner och kunder. Vi gillar att ha små grupper för att så kan vi lägga full fokus på att faktiskt ta hand om resenärerna och inte köra runt dem som får.

Vi tar fortfarande emot anmälningar men det är bäst att skynda sig, platser fyller upp snabbt när det är Kinaresa!

Denna gång börjar vår Novemberresa i Peking/Beijing där vi besöker de klassiak sevärdheterna:
Kinesiska muren, Himmelska fridens torg, Förbjudna staden, Peking Zoo för att se pandorna, Hutongerna, pärlfabriken, tecermoni och massor mer.

Efter 4 fullspäckade dagar i Peking flyger vi vidare till Hainan, ön som kallas ”Kinas svar på Hawaii”.

Här blir det sol, bad och fokus på hälsa i 5 dagar. Vita långa sandstränder och möjligheter att utforska ön. Kanske du får syn på vattenbufflarna i risfälten.

När ni tröttnat på stranden åker vi vidare till Guangzhou i 4 dagar, tidigare känt under namnet Kanton. En av Kinas största städer med en av de mest trafikerade tågstationerna i världen.

Guangzhou är en handelshub som ständigt utvecklas med nya skyskrapor och en stad i ständig förändring. Med 3 nätter i staden har vi tid att utforska staden.

Härifrån åker vi med tåg till Hong Kong för att spendera de sista 2 dagarna i det livfulla och moderna HongKong, detta gamla engelskägda regionen är en av de ledande finansiella centerna.

Varje kväll hålls en ljusshow på båda sidorna av hamnen och du kan inte åka till HongKong utan att se denna vackra show.

Vi fyller våra magar med mat och sinnet med kultur och kommer hem med en bättre hälsa.

Vår Kinaresa innehåller både aktiviteter, sightseeing och avslappning. Vi prioriterar att våra resenärer är nöjda och det ser vi till med att ge er det bästa Hälsokuren kan erbjuda: vår TKM-,Qigong-, Kina-, HongKong-, kinesisk kultur-, feng shui-, kinesisk konst-, kostexpert Helen Law Lundgren.

Med hennes bakgrund, kunskap i de två språken, streetsmarts och härliga charm kommer ni få se Kina ur ett helt annat perspektiv. Ni blir inte bara turister där, ni blir utforskare och kulturvetare. Vi ger er det riktiga Kina!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s