Barcelona Dag 1: La Rambla och middag

Samma dag var vi framme i Barcelona. Vi tog Metron till Placa Catalyna där vi skulle gå till vårt hostel. Billigt alternativ och kostade bara 2€ för en enkelresa. Det finns dagsbiljetter och biljetthäften på 10 biljetter.

Efter att ha irrat runt i smågränder i 28 graders värme tog vi fram kartan för att sedan se hur lätt det egentligen var att ta sig till vårt hostel.

Incheckade i ett 4-bäddarsrum, duschade och rena tog vi oss ner till La Rambla. En lång gata som sträcker sig ända ner till hamnen. Efter välförtjänt middag tog vi en drink på en pub mitt i smeten och satt på uteserveringen till sent på kvällen. Härligt med värmen mitt i natten. Det är så det ska vara!

sangria, mojito, drinkar Barcelona, Barcelona utekväll-201413.jpg

Imorgon ska vi gå runt lite och sedan på kvällen tar vi färjan till Civitavecchia i Italien.

Problem uppstod i onsdags: Efter att ha bokat färjan till Civitavecchia kunde jag inte hitta bekräftelsemailet med bokningsnummer och e-biljetten. Vi mailade Grimaldi Lines och det tog evigheter för svar och i svaret stod meningen ”vi kan inte hitta er”. Fast de hade debiterat mitt kort och på sidan stod det att allt var okej.

Inte mycket att göra än att maila tillbaka , maila huvudkontoret och maila deras kontor i Barcelona. Vi tänkte att när vi väl är i Barcelona är det lättare att prata med dem på deras kontor.

Hoppas det löser sig för det finns ingen färja dagen efter.

Så det var någonting jag gick och var orolig över, ändå kunde jag njuta av Barcelona men vi måste till kontoret imorgon för att fixa detta.

Håll utkik!Fler bilder efter hemkomst.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s