S’s B-Day + Sommarfesten

Jag börjar med att säga Grattis S till din birthday! Känns härligt att ha varit med dig i två år och sett dig utvecklas från en liten skit på 19 och nu en mogen ung kvinna på 21. Kanske inte verkar mycket men jag är glad att vi fann varandra i ettan. Nu har du, jag och P varit de tre musketörerna!

Födelsedagsfirandet av S började med en grillning i solskenet! swedish summer, svensk sommar.jpg

Men bara runt hörnet väntade molnen, de regnfyllda molnen… svensk sommar.jpg

Just när vi hade grillat färdig började dropparna falla. Det var ganska mycket exakt när vi tog första tuggan.

Vi höll ut några minuter men sedan blev dropparna fler och fler. Då var det dags att flytta in denna grillfest i festlokalen Gåsmyren där vi skulle vara senare! sallad på ruccola tomat sallladskrydda.jpg

Efter maten började vi göra oss i ordning för S’s förfest och passade på att ge henne hennes födelsedagspresent. Det blev presentkort på MakeUp Store, ett spel som heter Vem I Rummet och ett USB.

På usbn: fanns det en film som vi klippt ihop med videoklipp och bilder på S. Vi hade flertal personer som grattar henne, sjunger ja må hon leva(finska och svenska), på hennes mamma, bästa vän som är utomlands och massor av konstiga klipp där jag och P lattjar. 20130609-093629.jpg
Hon blev minst sagt rörd av filmen, vi kollade till och med på vissa delar igen. En 19 minuter lång film, en hyllning till S:)

Även om regnet var i full gång så hade vi det jättebra.
20130609-093638.jpg
Började byta om till förfesten som började 16. Riktig förfest till förfesten. Och vi var riktigt fina tösar20130609-093655.jpg

Av misstag kom det in grabbar från linjeföreningen FBI som hade kommit lite fel men valde ändå att stanna.

Vi spelade några dryckesspel med hjälp av en kortlek. Första spelet var ölpyramiden och vi tjejer söp dem 4 under bordet. De hade inte tur. Under tiden vi spelade flög det in en fågel som hade väldiga problem att ta sig ut därifrån! Blåfink tror jag det var. Stackarn skaffade några hjärnskakningar när den tre gånger försökte flyga ut genom glaset. Fågeln satte sig på lamporna ovanför oss och tyvärr blev en av grabbarna från FBI offer för avföring från ovan! Dock bara på benet och inte på shortsen. 20130609-093720.jpg

20130609-093743.jpg

Senare på kvällen hade de druckit upp allt de hade med sig och lite till. De fick uppbackning av en av deras polare senare och då höjdes deras självförtroende bara för att bli krossat senare! Yes, tjejerna söp dem under bordet fast för att vara ärlig hade vi väldigt många alkoholfria drycker, så kallad saft enligt dem, och ganska låghaltiga drycker förutom S som i slutet hade en väldigt stark Tequila Sunrise(stark för mig som är känslig).

Helt oplanerat att de skulle vara med på förfesten men slutade som en riktigt lyckad kväll.

Vi samlade en grupp på 15 pers och satt och körde Vem i Rummet. Spelet går ut på att man ställer olika frågor som börjar med ”Vem i rummet…”. Sedan pekar man på den som stämmer bäst överens med frågan. Tex: Vem i rummet är mest trolig att gå upp 10kg om 10 år?
Vem i rummet är snålast?
Vem i rummet är mest allmänbildad?
Vem i rummet är mest kinky i sovrummet?
Vem i rummet är smartast?
Vem i rummet har flest fånge enligt jämförd med en kändis?
Vem i rummet skulle kunna fisa just nu och göra sig rolig över det?
Vem i rummet skulle vinna om alla i rummet slogs på liv och död nu?

Osv. Hela spelar handlar lite om fördomar och förkunskaper man har om personerna!

Jag tycket det var roligt att när det handlade om frågor gällande kunskaper, iq och kinky så pekades mycket på mig! Tack för de första två och tredje: jaså?

Senare vid 22.45 drog vi vidare till Kåren för Den Stora Sommarfesten med vännerna. Festen alla är påminnande de åker hem till sina städer. Jag kom in gratis för att jag är studentrepresentant och hade förtur i kön + en vän. Tog med S som tidigare fått ett inträdesband av en kille som åkte hem istället. Han var en av dem vi supit under bordet, förståeligt att han drog hem.

Jag och S drog ca en timme senare från kåren, vi hade inte riktigt suget på att festa. Vi gick tillbaka till förfestlokalen och städade. Konstigt? Nja, inte riktigt. Det var ganska roligt att städa. Vi såg en kille som plockade pantburkar så vi bjöd in honom så fick han plocka hur mycket tomma burkar han ville. Det gjorde att det gick dubbelt så fort att städa när nästan alla flaskor var borta.

Vi blev färdiga vid ca 01 och väntade på P skulle komma, 50 minuter senare efter en liten tupplur och småfix kom P. Vi gick hem till stephanies gör att prata lite, en liten summering av kvällen.

Summering: Sjukt roligt, känslomässigt, superb sällskap, roliga spel och dansande galningar.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s