Våra föreläsare

Vi hade en väldigt inspirerande fredag med föreläsningar som både rörde själen och ”fixade” den.

Först ut var Fredrik Hagenius, grundare av Young Entrepreneurs of Sweden. Han gjorde ett litet egoföredrag om hur han skapat företag och utvecklats i livet. Nästa ut var Hanna Wekell, en av grundarna för UngCancer. Hon gav oss en inblick i hur de ville förändra världen. Deras organisation hjälper unga mellan 16-30 som drabbas eller har någon i sin närhet som drabbats av cancer. Deras ideella organisation har växt fram avsevärt sedan de startades 2011.

Efter Hanna tog Jenny Collén Gustafsson scenen som skapare av Ralangfabriken. Hon hjälpte oss förstå vikten av att kunna maximera prestation görs inte av morot/piska utan att maximal prestation kommer utifrån insikter om vem man är och vad man drivs av.

Sist men verkligen inte minst pratade Navid Modiri om hur vi ska börja våga ta steget. I skolan, på jobbet, på fritiden och bara allmänt i livet. Att våga lita på magkänslan även när andra tycker att du är dum i huvudet.

Fredrik Hagenius, Jenny collen Gustafsson, Hanna Wekell, Navid Modiri, ung cancer, yeos.jpg

Jag är väldigt tacksam för att lyssna på dessa personer och deras utveckling men för att vara ärlig har jag hört väldigt många föredrag som liknar dessa då jag har varit på andra konferenser, på Idelab och via Rotaract och Rotary.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s