Chicken Wrap

Till ca 6 st wrap

Du behöver:
1 påse tunnbröd
2 msk olja
1,0 kg kycklingbröstfile (ca 4-5 st)
2 msk curry
1tsk salt

Till röran:
4 dl creme fraîche eller keso
1 dl majonäs
2-3 msk Mango Chutney

Garnering:
Sallad
Paprika
ev. Valfritt tillbehör. Jag tog tex mozzarella i en av mina wraps.

Olja en ugnsform med ca 2 msk olja. Lägg i kycklingfiléerna. Krydda med 2 msk curry och 1 tsk salt.

Sätt in i ugnen i ca 10-20 min. Tiden i ugnen beror på storleken och antal bröstfileer.

Börja förberedda röran. Blanda ihop 4 dl creme fraîche eller keso med 1 dl majonnäs och 2-3 msk Mango Chutney. Smaka av och se om något måste läggas till.

Ta ur kycklingen ur ugnen och skär i smala skivor. Blanda i kycklingen i röran. Skär upp grönsakerna och eventuella tillbehör.

chicken Wrap.jpg

Nu är det bara att lägga på kyckling och garnering på tunnbrödet. Smaklig måltid!

chicken Wrap med tunnbröd.jpg

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s