Tentastuga följt av lyxlunch

Vi i Mälekon anordnar Tentastuga för våra medlemmar och idag var första gången det satte igång. man kunde välja mellan två rum, tyst rum och vanligt rum, som var öppna mellan 9 och 16.

20121218-194755.jpg Kanske ni ser att det inte var det mest utnyttjade rummet. Det kom inte alls många, bara några från ekonom andra året bytte av när vi skulle gå.

Det gjorde inte så mycket, det var ganska skönt med ett helt klassrum för oss själva! Vi hade möjligheten att kunna i lugn och ro gå igenom upplägget för våra studier inför tentamen i Commercial Law.

20121218-195127.jpg
Det blev en liten grovplanering för de kommande veckorna. Lite tufft när man förlorar studiedagar på grund av högtiderna…

20121218-194800.jpg
Vi tog en sen lunch på Jensen tillsammans med Micke, det satte riktigt bra att fulla på med bränsle samtidigt som vi alla fyra kunde umgås och prata om allt möjligt.

Efter lunchen vart det att gå tillbaka till MDH för att skriva ut dokument och avslutningsvis blev det sista styrelsemötet för i år innan jag åkte tillbaka till Eskilstuna.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s