Commercial Law

Jag hann verkligen på pricken i tid till föreläsningen Introduction to Commercial Law. Vi kommer att ha två föreläsare men den som var ansvarig för kursen är Krister Frost, egen företagare som har jobbat upp sig här i världen.

Föreläsningen startade med en presentation om vilka dem var, vad vi kommer att göra i denna kurs och vad vi ska förvänta oss. Han berättade till oss att vi skulle förvänta oss att klara kursen om vi inte går på föreläsningarna! Bra gjort!

Vi kommer att ha två seminarium, ett casearbete och en examination. Det är mer varierande än de senaste kurserna, bra att vi får flera möjligheter att vissa vad vi kan!

Jag fick en väldigt positiv bild av honom som föreläsare, han kunde få oss att vakna till och skratta med plötsligt ljud! Han gav exempel som man förstod sig på, jag förväntar mig inte att det kommer bli en kurs man glider sig igenom men det blir säkert intressant! Dagens föreläsning sträckte sig från 13 till 17, fullspäckat var det också. Märkte inte att tiden hade flugit iväg. 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s