Ljudisolerat?

Jag ska försöka studera lite statistik innan jag och Cristian drar och tränar. Just nu sitter jag hemma och ska plugga medan Cristian ska fixa i garderoben, hittade som tur var mina öronproppar så jag kan stänga ute ljudet!

20121017-103420.jpg

Nu ska jag fokusera i någon timme utan paus!

Annonser

2 thoughts on “Ljudisolerat?

 1. Vad skönt att se att man inte är ensam som använder öronproppar när man pluggar.
  Öronproppar är helt underbart. Så skönt att kunna plugga in propparna när man själv vill och stänga ute alla störande ljud. Jag använder själv jämt öronproppar när jag pluggar. Koncentrera mig så mycket bättre när det är helt tyst. Med öronproppar djupt insatta i öronen kan man verkligen få studiero överallt. Fler borde verkligen testa öronproppar hur skönt som helst. Helt perfekt på tentor. Man hör inte de andra och slipper därmed bli stressad av dem.

  Jag sover också alltid med öronproppar. Sover så mycket bättre och djupare när det är tyst. Dock får jag ibland lite ont av propparna. Har du något tips på sköna öronproppar att när man pluggar och sover?

  1. Tack för tipset om att ha det på tentor! Har inte tänkt på det tidigare. Härligt att höra fler som använder öronproppar, de tar faktiskt bort det mesta av ljudet. Det är ganska nytt från mig med öronproppar men jag har hört att det finns ganska bra på Apoteket i olika storlekar.

   Det finns ett par hörlurar på mediamarkt som spelar upp en frekvens som stänger ute praktiskt taget allt ljud förutom dova röster. Fast de är lite dyra för min smak, över 3000kr!

   Jag ska till Apoteket senare och kolla runt vad som finns:)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s