Födelsedagsfirande med Cristians familj

En enkel födelsedagsfest för Cristian hemma hos hans föräldrar, vi fick äta en rätt som dem inte har ätit på länge och sedan empanadas (en slags chilensk pirog). Empanadas var något som Cristian har velat ha väldigt länge, han skrev till och med på Facebook i hopp om att hans mamma skulle se det. Som tur var såg hans syster det och meddelandet gavs vidare!

Som avslutning åt vi mil ojas tårta! Åå den tårtan är supergod men något kändes inte bra, dem hade köpt den av en i Eskilstuna (privat) och tårtan kändes inte alls fräsch. Så vad gör vi, alla hoppar in i bilen med tårtan i Cristians knä och lämnar tillbaka den! Inte ska Födelsedagsbarnet få en gammal tårta! Nej!
Vi åkte till ICA maxi och han fick välja vilken tårta han ville ha, självklart blir det en chokladtårta med chokladgrädde och chokladbotten med chokladöverdrag. Det magiska ordet är choklad (Cristian älskar choklad)!

Efter att ha känt sig otroligt späckad av all mat vilade vi några minuter, jag och Tamara kollade på kläder online sedan efter att ha låtit maten smälta gick vi och bowlade.

Inte var sagan slut där, bowlinghallen var abonnerad hela kvällen vilket gjorde att vi fick hitta på något annat. BILJARD! Restaurangen Xuan har ett flertal fina biljardbord och vi körde en liten turnering på 4 lag, en i varje lag förutom Gloria som spelade med Tamara. Vinnarna mötte vinnarna och förlorarna mötte förlorarna. Jag vann mot Cristians pappa och fick möta Cristian som mötte Tamara/Gloria.

Vi spelade bra men båda blev alltid lite okoncentrerade när vi var nära varandra. Hursomhelst gjorde mitt snabbtänkta snille att han vann. Dem pratade om att vi bara hade någon minut till att spela så jag sköt ner den enda bollen (åttan) i ett hål, tyvärr inte rätt hål enligt spelreglerna men det gjorde inte så mycket.

Det blev en lång kväll och efter ett på natten började jag och Cristian dra oss hemåt. Slut på firande men det kommer en till dag om ca 1 år!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s