Prova-på hund

20120730-103859.jpg

En vän till en vän till Cristian hade en liten vovve som behövde byta hem då matte och husse kände att dem inte riktigt hade tid med hund. Livet hade förändrats och tyvärr fick hunden inte den uppmärksamhet som den förtjänade. Dem kände att det var bättre om den kom till ett nytt kärleksfullt hem med människor som hade mer tid över till hunden.

Cristian och jag åkte och kollade på hunden i Irsta och hon var ju så underbar. Blev jätteglad när hon såg oss och charmade oss med sina stora ögonen. Efter ett långt samtal med kvinnan som ägde hunden kom vi överens om att vi skulle ta hem lilla Ninia på en prova-på-tid. Det är bra att lära känna hunden och se hur den fungerar med oss. Hon är ju även 7 år gammal vilket gör att hon redan är tränad, rumsren och förhoppningsvis lydig.

Ibland kan dock små ”olater” sitta kvar hos hunden sedan tidigare och just för att hon har några år på nacken kan det bli svårt att träna bort dessa småsaker, men det är allt sådant som kommer att märkas om några dagar.

20120730-103907.jpg

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s