Promenad och attityd

JAg laddade ner en ny app som heter Nike + running som registrerar avståndet man gått/sprungit och tiden. Idag kändes som en bra dag att röra på sig lite så Cristian och jag gick på en liten promenad. Äntligen en chans att prova appen, jag behöver ändå röra på mig så varför inte börja nu?

Vi gick 4,18 km och passade på att besöka Cristian’s mamma på jobbet, lämna bilnycklar till pappa och prata lite plus att gå till banken. Just när vi börjar gå tillbaka hemåt faller regndropparna. Vi köper lite mat och går hem i regnet. Inte mycket man kan göra åt vädret, bara att se till att man har bra kläder.

Skönt att röra på sig lite, dock måste jag verkligen verkligen VERKLIGEN öppna boken till International Economics… Det är svårt att studera när man har annat för sig, jag har gjort ett schema men måste nog göra några småförändringar. För jag är seg.

Nästa termin ska jag hålla hårt i remmarna, har jag en kurs ska jag tamigtusan klara den kursen på den givna tiden och få ledigt när jag ska ha ledigt! Punkt! Inge mer jag tar det sen. Att lata sig hjälper ingen.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s